2024-05-30 15:00:00

Üniversitemiz BAP Birimi tarafından Nesnelerin İnterneti” alanı ile ilişkilendirilen projeler desteklenecektir. Tezsiz Araştırma Projeleri için 100.000 TL Tezli (Doktora ve yüksek lisans) Araştırma projeleri için toplam 150.000 TL proje bütçesi ile desteklenecektir. Nesnelerin İnterneti Çağrı Alanı Uygunluk Formu (https://bapsis.agu.edu.tr/AnaSayfa.aspx) doldurulması ve ıslak imzalı olarak BAP birimine iletilmesi gerekmektedir.

Ayrıca, 2024 yılı TEKNOFEST, SOSYOFEST vb. yarışlara yönelik olarak yapılan projelere, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından Hızlı Destek Projeleri kapsamında 25.000 TL destek olunacaktır. AGÜ öğrenci toplulukları/TEKNOFEST takımları ve AGÜ öğrencilerinin bireysel başvuruları “proje danışmanları” tarafından yapılmalıdır. Bu proje başvuruları yarışmalara başvurulduğuna dair kanıtlayıcı belgenin proje başvurusu sırasında sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Başvuran projelerin desteklenip/desteklenmemesi hususunda projelerin hakem değerlendirmeleri sonrasında nihai karar BAP Komisyonu tarafından verilecektir.

Form için tıklayın...